Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gastenboek van bruiloftband | coverband Crossroads

Het gastenboek van bruiloftband Crossroads
In het gastenboek van Crossroads kunt u berichten en reacties lezen die door bezoekers op de website zijn achtergelaten.
U kunt hier zelf ook een berichtje achterlaten. Dit kan bijvoorbeeld een reactie zijn op een optreden, of zomaar een berichtje voor de band, de bandleden, de website, of wat u maar aan ons kwijt wilt. Wilt u echter informatie over de band, optredens, boekingen e.d., dan verzoeken wij u om dit te doen via de contact-pagina. Uw aanvraag komt dan het snelst op de juiste plaats terecht.


Ymke
Wij willen jullie enorm bedanken! Jullie hebben van ons bruiloft-feest een "SUPER FEEST"gemaakt. Wij en onze gasten hebben genoten. Bedankt!
Roel & Marijke
Hoi allemaal, Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de onvergetelijke avond gisteren! Jullie hebben iedereen op de dansvloer gekregen. Een onvergetelijke avond bedankt voor de super goede muziek!!
Groetjes Roel en Marijke
Ben & Janny
Hoi Ruud, Ron en Cisca,
Beetje laat maar toch......Voor jullie een groot compliment, van ons natuurlijk, maar zeker ook van al onze gasten, voor jullie muziek, presentatie en zeker ook de passende outfit op ons feest in Giethoorn.
Bedankt, Ben & Janny
Mieke & Bernard Jan
Een onvergetelijke bruiloft mede dankzij Trio Crossroads. Cisca, Ron en Ruud ontzettend bedankt voor jullie muziek.
Mieke en Bernard Jan
Dennis & Angelique
Lieve bandleden. Jullie hebben van ons bruiloftsfeest een super feest gemaakt. Wij hebben net zoals onze gasten ontzettend genoten van juliie. Wij gaan jullie zeker promoten bij andere mensen die nog wat te vieren hebben.
Bedankt.....
Romiena & Gerard
Beste bandleden, Via deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor de muzikale en gezellige avond. Volgens mij heeft iedereen genoten. Zelfs de meest strakke ooms waren op de dansvloer. Fantastisch!!!!! We zijn jullie al druk aan het promoten...
mvg  Romiena en Gerard
Andre & Ellen
Muziek maakt mede het feest. Dat kunnen we bij jullie zeker onderschrijven. Wat een geweldig stuk muziek. We zijn meer dan tevreden. Jullie hebben eraan bijgedragen dat we heel fijn terug kunnen kijken op een geslaagde avond.  
Bedankt!  Andre en Ellen
Hein & Astrid
Vanwege het feit dat wij geen enkele keer in de gelegenheid waren om op één van jullie voorspeelavonden langs te komen, wisten wij afgelopen zaterdag niet echt wat ons te wachten stond. Enkel dus afgaand op het film- en audiomateriaal en de vele positieve reacties op jullie site, kozen wij voor Crossroads. Voor ons dus een grote gok! Maar jullie bleken een lot uit de loterij. Wauw, een band die de kunst verstaat om een feestje te maken waarbij zowel jong als oud zich perfekt hebben vermaakt. Jullie optreden heeft er mede voor gezorgd dat niet alleen wij maar ook al onze gasten met heel veel plezier terugkijken op een geweldig 25-jarig huwelijksfeest. Het was TOP; nogmaals bedankt.
Cor & Manon
Jullie hebben ons bruiloftfeest compleet gemaakt! Als het dak niet goed vast gezeten had was het er letterlijk af gegaan! Top gespeeld en gezongen! Jullie waren ook overal voor in zelfs even een Hazes die kwam aanschuiven was geen probleem!! Helemaal top! Over 12,5 jaar al wat in de agenda staan??
Groeten Cor en Manon
Maddy & Hans
Zo..... dat was nog eens een spetterend feest!!!! Dank zij Ciska, Ron en Ruud was iedereen in no-time op de dansvloer. Lekker flexibele band met muziek voor iedereen. Bedankt en bij deze bevelen we jullie van harte aan.
Peter & Monique
Bedankt voor de leuke avond van ons 12,5 jarig huwelijksfeest, super hoe jullie met alle situaties kunnen omgaan, dat is de kracht van jullie band. Veel positieve reacties gekregen en iedereen heeft zich vermaakt.
Tot over 12,5 jaar
Hans & Henny
BEDANKT voor jullie optreden op ons 40 jarig bruiloftsfeest, alle gasten vonden het geweldig en hadden het goed naar hun zin geweldig!. Lekkere muziek fijn gedanst wat wil je nog meer. Heel fijn dat jullie er waren.
Henk
Hallo Crossroads,
Ik wil jullie bedanken voor de gezellige avond en jullie speelden top op een 65 jarig huwelijks feest goede muziek keuze mvg H valk
Walter & Yvonne
Hoi Crossroads,
Wat een mooie en bijzondere dag was het. En wat een geweldige avond hebben jullie ons gegeven. We (en onze gasten) vonden jullie geweldig. Mede door jullie hebben we een knalfeest gehad nogmaals dank hiervoor. We wensen jullie nog vele optredens toe. Hopelijk zien we elkaar weer over zo'n 12,5 jaar?
Lieve groetjes Walter,Yvonne en Melvin
Patrick & Natascha
Beste Crossroads,
Wij willen jullie nogmaals super bedanken voor een geweldige avond in het Kasteel van Rhoon. Mede dankzij jullie is onze dag echt één groot feest geworden. Ook onze gasten waren zéér te spreken over jullie. En ook de vaste stand in voor Cisca (sorry naam even kwijt) heeft een geweldige stem.
Frans & Emillia
Beste Crossroads,
Wij willen jullie bedanken voor de super top avond dat was super gezongen en gespeeld. Dat was de mooiste dag van onze leven. Jullie waren geweldig !!!!!!!!!!! Nogmaals bedank!!!!!! voor de top top top avond .
Groetjes van Frans en Emilia
Yorn & Christa
We willen jullie bedanken voor de fantastische avond. Wat een superfeest mede door jullie. Wij hebben er van genoten en de gasten vertellen alleen maar mooie dingen over de band en de muziek. Het was een top dag. bedankt.
Yorn en Christa Noordeloos
Fam. van Zanten
Hallo Crossroads,
Wij willen jullie graag bedanken voor de geweldige muziek die jullie op onze bruiloft hebben gespeeld. We hebben alleen maar complimenten over de muziek gehad.
groetjes Fam. van Zanten
Bertus & Annie
Hartelijk dank voor de geslaagde avond op ons 50 jarig huwelijksfeest. Jullie waren fantastisch!! Deze avond zullen wij nooit vergeten. Jong en oud waren ontzettend tevreden! Wij wensen jullie veel succes met de komende optredens.
Hartelijke groetjes, Bertus en Annie
Jurgen & Marieke
Hey Crossroadjes,
Na 3 weken huwelijksreis zijn we jullie geweldige optreden nog niet vergeten! Het feest was super en de grootste bijdrage daaraan was aan jullie te danken! Heel erg bedankt voor de topavond!
Groetjes Jurgen en Marieke
Michel & Anne-Marie
Afgelopen vrijdag in Den Helder hebben jullie ons feest tot een geweldig feest gemaakt. Onwijs bedankt. Jullie brengen de sfeer er goed in. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. Ik zou zeggen ga zo door! en tot op ons 12,5 jaar jubileumfeest.
Groetjes Michel en Anne-Marie
Martijn & Annemarie
Wij willen jullie bedanken voor het geweldige feest afgelopen vrijdag in Hoge Hexel!!! Wij krijgen alleen maar positieve reacties op jullie optreden, helemaal geweldig !!
Groeten Martijn en Annemarie Dijkman
Gijs & Esther
Vrijdagavond hebben jullie bij ons op de bruiloft gespeeld. Het was echt super mooie muziek. Jullie voelen echt de sfeer aan.
Hartstikke bedankt jullie hebben er aan bij gedragen om onze dag onvergetelijk te maken.
Dennis & Ellen
Afgelopen vrijdag hebben jullie op onze bruiloft gespeelt. We hebben alleen maar positieve reacties gehad! Jullie waren super nogmaals bedankt!
Groetjes uit Njverdal
Rob
Beste Crossroads,
Jullie waren de band op onze ouders hun 50 jarig huwelijksfeest. Van begin tot aan het einde een perfecte mix van alle muziek soorten die wij op deze avond wilden horen. Dankzij jullie ondermeer is deze avond voor ons en onze ouders een groot succes geworden en zijn jullie het aanbevelen waard. Met vriendelijke groet,
Rob Ramselaar
Erwin & Lotte
Beste Crossroads,
Dankzij jullie is ons huwelijksfeest een enorme gezellige avond geworden, iedereen is de dansvloer opgegaan. We krijgen nu nog ontzettend veel leuke en goede reacties over jullie! Wij hebben enorm genoten (en doen dat nu nog steeds).
Groetjes, Erwin en Lotte
Patrick & Michelle
Beste Crossroads,
Langs deze weg willen wij jullie enorm bedanken voor het verzorgen van een muzikale topavond.Ons huwelijksfeest van gisteren was supergezellig en dat was dankzij jullie!! BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT BEDANKT We zullen zeker aan jullie denken bij toekomstige gelegenheden. Bedankt !
Groetjes Patrick & Michelle
Rutger & Sandra
Beste Crossroads,
Jullie waren TOP!!! in Aarlanderveen. Mede dankzij jullie hebben wij en onze gasten een bijzonder leuke avond gehad. En jullie kregen iedereen de dansvloer op! Bedankt, we hebben alleen maar goede berichten ontvangen!!
Groeten Rutger en Sandra
Desmond & Sascha
Beste Crossroads,
Heel erg bedankt voor jullie fantastische optreden op ons huwelijksfeest. We hebben ervan genoten. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Onze complimenten! Misschien tot ziens. Heel veel succes met jullie verdere optredens.
Groeten, Desmond & Sascha
Inge
Mijn complimenten voor jullie optreden afgelopen vrijdag in Zwolle. Met die hitte moet het afzien geweest zijn voor jullie maar desondanks was het tot het einde toe helemaal geweldig. Ik heb enorm van jullie genoten, bedankt daarvoor!
Matthijs & Janine
Hallo!
Nog bedankt voor de geslaagde avond! Iedereen vond het ondanks de extreme hitte een erg geslaagde avond! Wij hebben alleen maar positieve reacties gehoord over jullie..! En zelf waren we ook heeel erg tevreden! Bedankt voor deze gezellige en geweldige avond! Jullie zijn zeker een aanrader voor iedereen die een geslaagd feest wil! Veel succes verder! Bedankt namens onze gasten..! En namens ons:
Matthijs & Janine Weggeman!
Marlon & Dianne
Hallo,
Wij willen jullie bedanken voor het fantastische optreden die jullie op onze bruiloft hebben gegeven. Jullie hebben het TOP gedaan.
Vriendelijke groet...Marlon en Dianne
Joel & Sylvia
Heey Crossroads,
We willen jullie nogmaals ontzettend bedanken voor het spelen op onze bruiloft. Het was echt een super feest! Vele complimenten gehad!! Liefs Joël en Sylvia
Elly & Gonny
Beste mensen,
D.m.v. deze mail willen wij jullie nog heel hartelijk bedanken voor onze reuze gezellige trouw-avond in de Kabouterhut te Amersfoort. Jullie waren (zijn) geweldig !!! We hebben vele zeer positieve reacties over jullie gehad, en we hebben jullie dan ook van harte aanbevolen bij een ieder. Wij zijn meer dan tevreden, helemaal top!
Met hartelijke groeten, Elly en Gonny
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu